Als "Topwinkel" beoordeeld op beslist.nl  ·  30 dagen gratis retourneren*  ·  Voor 23:59 besteld morgen in huis*

Klantenservice
Winkelwagen 0

Klik hier voor de Thuiswinkel Verklaring

BTW: Nee Ja

Veilig online betalen - betaalmogelijkheden

Veelgestelde vragen over veilig online betalen en betaalmogelijkheden

Welke mogelijkheden heb ik om te betalen?

Bij Beaumotica kun je veilig online betalen met iDeal, Credit Card (Visa, MasterCard, American Express), PayPal, Maestro, Bancontact/Mister Cash, middels een bankoverschrijving en onder rembours (betalen aan de deur, neem hiervoor contact op met de klantenservice). Beaumotica rekent op dit moment geen kosten voor deze betaalmethoden, mocht hierin een wijziging plaatsvinden zal je dat altijd duidelijk zien bij het kiezen van de betaalmethode en bij de samenvatting van je bestelling alvorens je akkoord gaat en doorgaat naar de betaalpagina.

Hoelang na mijn betaling wordt mijn bestelling bezorgd?

iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro en PayPal

Bestellingen die zijn betaald met iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro en PayPal worden direct verwerkt, je bestelling wordt dus ook direct klaargemaakt voor verzending.

Rembours (betalen aan de deur)

Je kunt er bij leveringen binnen Nederland voor kiezen om onder rembours te betalen. Je betaalt dan contant gepast aan de PostNL postbode bij ontvangst van je bestelling. Voor betalingen onder rembours wordt €10,- incl btw in rekening gebracht, tevens worden de exacte kosten duidelijk vermeld voordat je afrekent. Indien je kiest voor betaalwijze rembours wordt je bestelling direct gereed gemaakt voor verzending.

Bankoverschrijving

Kies je voor bankoverschrijving, dan wordt je bestelling uitgeleverd zodra je overschrijving is ontvangen. Als je hebt gekozen voor de betaalwijze bankoverschrijving, ontvang je duidelijke instructies over hoe je de bankoverschrijving kunt uitvoeren. Correct ontvangen bankoverschrijvingen worden automatisch geregistreerd, zodat je order na ontvangst van de betaling direct klaargemaakt wordt voor verzending.

Heeft Beaumotica mijn betaling ontvangen?

iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro en PayPal

Als je betaalt met iDeal, Credit Card, Bancontact/Mister Cash, Maestro of PayPal wordt je bestelling direct klaargemaakt voor verzending. Bij betaling op deze manier lees je direct dat de aankoop is geslaagd. Je betaling is direct binnen.

Rembours (betalen aan de deur)

Als je betaalt onder rembours wordt je bestelling direct klaargemaakt voor verzending. Je betaalt contant gepast aan de postbode wanneer die de bestelling bij je bezorgt.

Bankoverschrijving

Als je wilt betalen middels een bankoverschrijving, dan kies je voor die mogelijkheid op onze betaalpagina. Je krijgt daar duidelijke instructies. Deze ontvang je ook per e-mail. Je kunt de betaling volgens die instructies dan eenvoudig verrichten via je bank. Wanneer het bedrag is bijgeschreven op onze rekening wordt je bestelling direct klaargemaakt voor verzending. Op dat moment ontvang je daarvan een bevestiging per e-mail.

Hoe weet ik zeker dat ik bij jullie veilig online kan betalen?

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Beaumotica heeft er daarom voor gekozen om pagina's waar je je gegevens bij ons achterlaat te beveiligen door gebruik te maken van een van de veiligste encryptie-protocollen, de Verisign Secure Sockets Layer. Je gegevens worden dankzij dit protocol via een versleutelde verbinding verzonden. Je kunt de geldigheid van het Verisign-certificaat eenvoudig controleren door te klikken op het Verisign-logo onderaan op onze pagina’s.

Tijdens het uitvoeren van je betaling word je bovendien doorgeleid naar de beveiligde pagina's van DocData Payments. Docdata Payments is gespecialiseerd in de afhandeling van veilig online betalen.