Als "Topwinkel" beoordeeld op beslist.nl  ·  30 dagen gratis retourneren  ·  Voor 23:59 besteld morgen in huis

Klantenservice
Winkelwagen 0

Klik hier voor de Thuiswinkel Verklaring

BTW: Nee Ja

Innr

Sfeervol warm-wit licht, bedienbaar met je app of de Innr afstandsbediening. Alle Innr lichtbronnen zijn zelfs bedienbaar met Philips Hue

Alle Hue compatible Innr producten

Top categorieën

 • Innr Spots

  Accentueer je mooiste objecten met het gezellige warm witte licht van de Innr spots. Dim en schakel met je Innr app, Innr afstandsbediening of je Philips Hue app.

 • Innr Lichtbronnen (losse lampen)

  Dimbare lampen voor je grote fitting (E27) of GU10 fittingen, in een handomdraai bedien je al je verlichting met je smartphone, tablet of afstandsbediening.

 • Innr Bedieningsmogelijkheden

  Wil je je verlichting met de Innr of Hue app bedienen? Kies dan voor de Bridge. Vind je bedienen met een afstandsbediening voorlopig prima? Kies dan voor de Innr Afstandsbediening.

 • Innr Onderbouw- en Kastverlichting

  Sprankeld warme accenten in je vitrine en kasten, of gebruik ze als extra werkverlichting. Dankzij Innr creëer je met een druk op je afstandsbediening, Innr of Hue app nu overal de juiste sfeer.

 • Innr LED Strips

  Creëer extra sfeer in huis met de Innr LED Strips, een subtiel lichtelement voor in een vitrinekast, achter de tv of onder een bar. Dit warme licht is dimbaar met Innr en Philips Hue!

 • alle Innr producten die met Philips Hue werken

  Heb je al een Philips Hue Bridge en wil je uitbreiden met Innr? Dat kan! Kijk hier voor alle Innr lichtbronnen die je kan bedienen met je Philips Hue systeem

 • Innr Sensoren

  Wil je bij binnenkomst verlichting, zonder je app, afstandsbediening of lichtknop te hoeven gebruiken? Kies dan voor de slimme Innr Sensoren.

 • Alle Innr producten

  Op zoek naar het volledige assortiment van Innr? Kijk hier voor alle slimme Innr producten.

Innr wordt ook vaak gecombineerd met onderstaande categoriën, ook iets voor jou?

Philips Hue

Hét draadloze verlichtingssysteem: Ontdek hier alle categoriën, van Startersets en losse lampen tot armaturen die alle tinten witlicht én kleurenlicht weergeven.